Беџети Компани исто така поседува и гуми за масовна употреба. Освен новите гуми, ние на нашите клиенти им нудиме и половни гуми.
 
 
 

Беџети Компани со својата квалификувана екипа ви нуди голем број услуги. Како претпријатие специализирана за гумите, таа на своите клиенти им нуди некои услуги од оваа сфера. Беџети Компани прави балансирање на гуми, како и лепење и изменување на истите, исто така нашата компанија продава нови и половни гуми.

Овие се само некои од главните услуги, Беџети Компани исто така ви нуди перење на колите, како и перење на моторот на колите со специајлни реагенси. Сите овие услуги се вршат брзо, добро и со многу ефтини цени за џепот на секој клиент. Ако вие имате кола и сакате да ја одржувате добро тогаш ваша единствена дестинација е Беџети Компани.